Nieuwe voorzitters voor SJW Peco

Teuge- Per 16 juli jl. zal Henry Hurenkamp een stap terug te doen als voorzitter van SJW Peco. Na elf jaar voorzitter te zijn geweest van het bestuur van SJW Peco, heeft Hurenkamp het stokje overgedragen.

Hurenkamp is al vele jaren nauw betrokken bij SJW Peco en nam o.a. de leiding tijdens de bouw van het nieuwe pand aan de Fokkerstraat in Teuge. Ook in mindere tijden wist Hurenkamp samen met de vrijwilligers het hoofd boven water te houden en werden de zaterdagen in het nieuwe pand erg populair onder de jongeren. Ook evenementen als het Dorpsfeest en de Speelweek zijn behouden gebleven en geprofessionaliseerd onder het toezicht van Hurenkamp.

Naast voorzitter is Hurenkamp een bevlogen, humoristisch en warm mens die aandacht heeft voor de persoon achter de vrijwilliger. Alle vrijwilligers zijn Hurenkamp dankbaar voor zijn inzet, kennis en vele uren die hij wekelijks heeft besteed aan SJW Peco.

Na elf jaar is het dus tijd voor vernieuwing en verjonging binnen de sturing van de jeugdsoos. Waar het voorheen gebruikelijk was om één voorzitter te hebben, is er ditmaal gekozen voor een duo. Gerwin Hemeltjen en Roddy Linthorst zullen samen met het bestuur en alle vrijwilligers de koers voortzetten en verder bouwen aan de toekomst van SJW Peco.

woensdag 22 juli

Deel dit bericht