Nieuwjaarsbijeenkomst de Zonnebloem Afd. Wilp-Voorst 2024

WILP/VOORST- Op 24 januari kwam de afdeling Wilp-Voorst van de Zonnebloem in het dorpshuis de Pompe bijeen. Hier kreeg men de gelegenheid om elkaar, als is het laat, de beste wensen te geven. De start bestond uit een kopje koffie of kopje thee met een heerlijke oliebol. Daarna had men een optreden van ALLEEN HOLLANS. Een groep muzikanten uit Apeldoorn die, zoals de naam verklapt, alleen Hollandse liedjes ten gehore bracht. Het optreden werd door de solozanger aan elkaar gepraat met vrolijke anekdotes en verhalen uit zijn eigen leven.

Tijdens de pauze werd er een drankje met een hapje geserveerd. De gasten konden ook gezellig met elkaar praten en de laatste nieuwtjes werden uitgewisseld.

Tijdens het 2e optreden werden er verschillende vrijwilligers naar voren gehaald om mee te mogen te zingen met de band. Dit bracht hilarische situaties, het heeft wel iets om met alle vrijwilligers de gasten toe te zingen. Na afloop van het optreden kon men de keel na het vele zingen even smeren en werd er nagepraat.

Daarna werden de auto’s weer voorgereden en brachten de vrijwilligers de gasten huiswaarts.

woensdag 31 januari 2024

Deel dit bericht