Nieuwjaarsborrel in Klein Twello

Bij een maatschappelijk en openbaar pand zoals ‘Klein Twello’ hoort uiteraard een nieuwjaarsborrel. Daarom werd er afgelopen donderdag met buurtbewoners getoast op het nieuwe jaar. Een jaar waarin we ‘Klein Twello’ verder willen ontwikkelen om nog meer ontmoeting en plezier te realiseren.

In haar toespraak refereerde Annie Terwisscha (van ABC de Cirkel) aan de mooie dingen die er het afgelopen jaar gerealiseerd zijn, zoals de vele samenwerkingen met Mens en Welzijn Voorst. Zo werken de cliënten van beide organisaties samen op ‘het koffieplein’ in Klein Twello en bereiden ze bijvoorbeeld heerlijke lunchgerechten samen. Ook de verschillende activiteiten, zoals het Suikerfeest en de Dierenknuffeldag, passeerden de revue.

Wanneer je al die mooie voorbeelden hoort zou je haast vergeten dat het afgelopen jaar ook in het teken stond van klussen en verhuizen. In mei is het pand immers pas officieel geopend. “Als je bedenkt dat dat nog niet eens zo lang geleden is, ga je anders tegen al die bedrijvigheid van tegenwoordig aan kijken. Dan zijn er hele mooie dingen bereikt” aldus Annie Terwisscha.

Met die bedrijvigheid refereert Annie aan de vele diensten en clubjes die er tegenwoordig gehuisvest zijn in Klein Twello. Denk bijvoorbeeld aan een fiets-, wandel- en sjoelclub en diensten als de kledingservice, computerinloop en verschillende vormen van dagbesteding. Daarnaast is het vooral op maandag, dinsdag en donderdag gezellig op het koffieplein. Stap dan gerust eens naar binnen voor een kopje koffie, een spelletje of om een krantje te lezen.

Onderschrift foto:

Tijdens de nieuwjaarsborrel was er live muziek van de band ‘Ebed Melech’. Een band die, naar eigen zeggen, muziek met een boodschap maakt en afkomstig is uit Deventer en Twello. Hun muziek zorgde voor een sfeervolle ambiance die erg passend was voor de gelegenheid. Bij deze willen wij ‘Ebed Melech’ hiervoor nogmaals bedanken!

woensdag 15 januari

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws