Nijmegen

Wij zijn Emiel, Joep & Patrick, eerstejaars studenten ondernemerschap en retailmanagement aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen. Ons project in de 4e periode van dit leerjaar is dat wij samen met ondernemers een plan moeten gaan maken hoe wij ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis kunnen gaan helpen.

Nu hebben wij er voor gekozen om Bigblow te gaan helpen. Dit bedrijf is actief in de reclamebranche. Nu veel bedrijven gesloten zijn en dus geen reclame hoeven te maken heeft Bigblow ook te lijden onder de coronacrisis.

Wij hebben bedacht om het bedrijf te helpen om zich meer op de consument te gaan richten in plaats van op andere bedrijven. Door de mogelijkheden die dit bedrijf heeft kan dit met kleine aanpassingen gerealiseerd worden.

Daarom is het nu (tijdelijk) mogelijk om een doekje te laten maken voor €25,- met een leuke foto van u zelf, kinderen, kleinkinderen of huisdier. Om weg te geven, om zelf in huis of in de tuin op te hangen! Hiermee heeft u een leuk cadeau en helpt u een ondernemer verder!

woensdag 13 mei

Deel dit bericht