Nog een maal Battumse Revue

Welsum- Het kan nog èèn keer, de Battumse Revue bewonderen in Welsum. Met een gloednieuwe revue staat de Battumse Revue op vrijdag 23 juni op de planken. De voorstelling “Noe nog ene” belooft als vanouds weer een flitsende en vooral hilarische show te worden. Helaas stopt de Battumse Revue en daarmee komt ook een eind aan de samenwerking met de ABC Welsum, zij organiseerden de Battumse Revue sinds 1989 in Welsum.

De bewoners van buurtschap de Steege raken verwikkeld in tal van lachwekkende situaties waar één ieder zo zijn eigen kijk op heeft. Met Aaltje en Gert- Jan, Jopie en wie weet welke personages er nog meer ten tonele verschijnen. Het is wel vaak een gedoe in de Steege of zoals Geertje verzucht: “Wat een karmse”.

De Battumse Revue staat natuurlijk ook garant voor prachtige kostuums van de spelers en de spetterende dans- en zanggroep. Al maanden lang is er met 45 man gewerkt aan de voorstelling, decors en techniek. Niets is te gek bij de Battumse Revue. Kom op 23 juni naar het dorpshuis voor een heerlijk avondje uit en waar u ook nog eens als allereerste de spiksplinternieuwe revue te zien zult krijgen. In de pauze wordt er een verloting gehouden met kans op een weekje weg naar Villapark de Weerribben te Paasloo. Kaartjes zijn te koop op 1 juni om 20 uur in het dorpshuis te Welsum, ze kosten €15,- per stuk. Vol is vol.

woensdag 24 mei 2023

Deel dit bericht