Op 1 September opent Sjoppen bij Veertje de deuren in Twello

Twello- Veronique Elizen uit Twello gaat eindelijk haar droom werkelijkheid zien worden. Nadat zij op 16 jarige leeftijd in Twello begonnen is als verkoopster in een kledingzaak, en 18 jaar een administratieve baan heeft gehad, heeft zij nu haar baan opgezegd en besloten in de voetsporen te treden van haar voorouders. De Opa’s en Oma van Veronique hadden een eigen timmerbedrijf, tuinderij en een kruidenierswinkel. Het ondernemen zit blijkbaar in de genen! Er volgt nu een drukke tijd met klussen en inrichten van de winkel, want op 1 september zal Veronique een ieder verwelkomen in haar winkel aan het Raccordement 127 met de naam “Sjoppen bij Veertje”.

Hoe werkt nu zo’n Shop in Shop concept?

Sjoppen bij Veertje is een shop in shop concept waar particulieren en ondernemers een “kraam” kunnen huren. Een kraam is al vanaf één week te huur. Iedere huurder krijgt stickers met een unieke barcode die je kan voorzien van de prijs die jij voor het product wil hebben. Het kassasysteem houdt bij wat er verkocht is, en dit maken wij aan jou over. Dit kan je ook zelf via een persoonlijke login code inzien Deze kramen in verschillende formaten zijn zelfstandig in te richten met allerlei producten, zowel nieuw als tweedehands. Aan de jeugd wordt ook gedacht, superleuk om je speelgoed te gaan verkopen! Ook voor verenigingen die op dit moment veel spullen hebben ingezameld voor rommelmarkten die nu helaas niet door kunnen gaan, is deze winkel de juiste oplossing! Ben jij creatief, maak je streekproducten of heb je je kamer opgeruimd…. Deze shop in shop is dus echt niet voor alleen voor ondernemers, het is juist echt een winkel voor jou en mij. Het huren van een kraam is erg laagdrempelig en Veronique geeft je graag allerlei tips en tricks hoe jij jouw kraam zo aantrekkelijk mogelijk in kan richten, en zo je artikelen kan verkopen. Bij Sjoppen bij Veertje wordt je gezien!

Lekker struinen langs de diverse kraampjes

Er komen ongeveer 100 kraampjes die kunnen gevuld zijn met zelfgemaakte, 2e hands artikelen, kunst of kitsch, antiek of juist splinternieuw. In een gezellige ongedwongen sfeer lekker overdekt rondstruinen. En dan onverwachts, ontdek jij daar iets leuks, verstopt achter op een schapje. Want bij Sjoppen bij Veertje, vind je maar zo, net dat bijzondere item of unieke cadeautje! Voor iedere portemonnee is er wel wat te vinden.

Sjoppen bij Veertje draagt de goede doelen een warm hart toe!

In overleg kan jij na het huren van je kraam de overgebleven spullen doneren aan een goed doel. Daar is daar een speciale kraam voor beschikbaar gesteld. De opbrengst doneren wij aan een nader te bepalen en wisselend goed doel of vereniging uit de Gemeente Voorst.

Profiteer NU van de leuke openingsaanbieding,

RESERVEER VOOR 1 AUGUSTUS JE KRAAM , HUUR 4 WEKEN VOOR DE PRIJS VAN 3 WEKEN

Kijk op www.sjoppenbijveertje.nl hier vind je meer informatie over tarieven, voorwaarden en mogelijkheden.

Voor meer info, neem gerust contact met Veronique op info@sjoppenbijveertje.nl

Door op Instagram en Facebook “Sjoppen bij Veertje” te volgen, blijf je op de hoogte van alle voorbereidingen en leuke acties.

woensdag 1 juli

Deel dit bericht