Opening Vital Wellbeing Twello

Twello- Op 18 mei vond de opening plaats van Vital Wellbeing, gevestigd in het pand van de voormalige Rabobank aan de Dorpsstraat in Twello. Vital Wellbeing is een centrum voor optimalisatie van je vitale welzijn. Er staan 24 geavanceerde energie-herstelsystemen waardoor je lichaamscellen letterlijk opladen. “Als de cellen in je lichaam niet goed zijn opgeladen, dan ervaar je allerlei klachten, ongemakken en ziektes. Alle cellen hebben een elektrische lading.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ziektes en ongemakken ontstaan als je cellen onder 20 milivolt zijn. Dat geldt voor zowel fysieke als mentale klachten.” Het is dus belangrijk dat onze cellen goed opgeladen zijn, maar de spanning kan ongemerkt dalen door allerlei factoren, bijvoorbeeld door (werk)stress, prestatiedruk, ongezonde voeding/leefstijl, life events, luchtvervuiling etc. Bezoekers konden tijdens de opening de energie-versterkende systemen bij Vital Wellbeing ervaren. Terwijl je heerlijk ontspannen in een relaxstoel zit of ligt, creëren de systemen samen een krachtig bioactief energieveld dat een boost geeft aan je cellen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 2 uur in het systeem je cellen naar een optimale lading van 70-90 milivolt brengt. Het is dus alsof je je batterij (van lichaam en geest) oplaadt aan de supercharger. Dit geeft je meer kracht, vitaliteit en energie dat je helpt om je gezondheid, bewustzijn en welzijn in topvorm te krijgen en topprestaties te leveren. Naast relaxsessies biedt Vital Wellbeing ook workshops aan op gebied van meditatie en Qigong, lachtherapie-workshops, ademtechnieken, energy medicine enz.

Actie
Voor de lezers van Voorster Nieuws is er een leuke probeeractie: boek een sessie (van 2 uur) op www.vitalwellbeing.nl, dan ontvang je een sessie voor de tweede persoon gratis door een mail te sturen naar info@vitalwellbeing.nl

woensdag 22 mei 2024

Deel dit bericht