Openluchtbioscoop voor stichting dorpsverfraaiing Twello

Twello- Op zaterdag 14 september 2019 organiseert Lions Club Voorst een openluchtbioscoop op de zonneweide van zwembad de Schaeck. Heeft u de flyer gekregen op het Klompenfeest of de poster zien hangen in het dorp? De opbrengsten komende ten goede aan de stichting dorpsverfraaiing Twello, die met deze actie kan investeren in een nieuwe tractor! U komt toch ook?

Kinderprogramma en avondprogramma

Vanaf 12.00 uur zijn alle kinderen van 6-15 jaar welkom voor het middagprogramma. Lekker zwemmen en aansluitend een leuke film kijken onder het genot van een drankje en een gezonde versnapering voor maar 3 euro.

Vanaf 20.00 uur start het avondprogramma met een echte topfilm (www.moviemeter.nl/film/1112920 ). Er kan gebruik gemaakt worden van het meubilair van het zwembad maar vol is vol. Neem daarom gerust uw eigen stoeltje of kleedje mee. Popcorn, warme en koude drankjes en (warme) snacks zijn verkrijgbaar. De entree bedraagt 7 euro per persoon.

VIP-plaatsen in cabrio

Ook bieden we enkele VIP-plekken aan. Dit zijn volledig verzorgde zitplaatsen in een echte cabrio. Dus film kijken vanuit een cabrio onder het genot van een heerlijke prosecco van Swinckels, kaas en nootjes van de Zuivelhoeve en hapjes van DeliProducts. Kosten 100 euro per cabrio (2 zitplaatsen). Pinnen is mogelijk bij de entree.

‘We hopen op een grote opkomst aanstaande zaterdag’, aldus Wilco van Eck, president van Lions Club Voorst. ‘We gaan er gezellige dag van maken en hopen zo de stichting dorpsverfraaiing Twello iets terug te kunnen geven voor hun inspanningen om ons dorp er altijd prachtig te laten uit zien!’

woensdag 11 september

Deel dit bericht