Oranjevereniging Empe pakt dit voorjaar weer uit met mooie Oranjefeesten

Empe- Zeg je april, dan zeg je tentfeesten in Empe! Ook dit jaar staat de Oranjevereniging Empe weer te popelen om een mooi programma te presenteren aan haar leden en bezoekers van de Oranjefeesten.

Op zaterdag 20 april trapt de Oranjevereniging af met een feestavond voor iedereen die van dansen en gezelligheid houdt. Deze avond wordt er een spetterend optreden gegeven door de band Melrose. De band verovert heel Nederland met indrukwekkende gave optredens. Ze toeren door heel Nederland met een show waarbij bekende hits, meezingers en classics te horen zijn. Tijdens deze inmiddels bekende GK party kan er non-stop gefeest worden doordat DJ Martin een non-stop programma verzorgt als de band pauzeert.

De week erna staat Empe in het teken van Koningsnacht en Koningsdag. Op vrijdagavond 26 april wordt in er in de feesttent Koningsnacht gevierd met de band Prezz en DJ Remco.

De band Prezz bestaat uit zes professionele muzikanten. Met hun aanstekelijk enthousiasme en energie staan zij garant voor entertainment op een zeer hoog niveau. De allerbeste songs uit de huidige top 40 en uit het verleden worden in no time afgewisseld met dance-classics, 90’s, 00’s, rock en Nederlandstalige meezingers.

Op zaterdag 27 april wordt Koningsdag ingeluid met het zingen van het Wilhelmus om 14.00 uur, om daarna snel met zijn allen te gaan kijken naar de beste talenten van Empe en omgeving in Empe’s got Talent. Iedereen die uitblinkt in wat voor een optreden dan ook kan op deze Koningsdag het podium pakken! In welke discipline je goed bent, playbacken, live zingen, dans, goochelen of iets anders, het maakt niet uit! Opgeven kan nog steeds. Leeftijd maakt niet uit, jong en oud mag meedoen.

De enthousiaste jury kijkt nu al uit naar al die mooie optredens! Opgeven kan tot 19 april bij: Annemiek Hemmink via mail hulshofannemiek@hotmail.com.

Na de prijsuitreiking kunnen mensen zich nog heerlijk amuseren met de muziek van de Disco Kings, die die dag speciaal langer doorspelen tot 22.00 uur! Kinderen zich dan ook nog vermaken in de tent met o.a. een zandbak en zich laten schminken.

Koningsdag in Empe nodigt weer uit om erbij te zijn!

woensdag 17 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws