Oudste Eagles-jeugdteams verdedigen topklassering in Twello

TWELLO.- Voor de tweede zaterdag op rij spelen de oudste twee jeugdteams van Go Ahead Eagles een thuiswedstrijd op sportpark Zuiderlaan in Twello. Go Ahead Eagles Onder-19 treedt in de Tweede Divisie A aan tegen AFC O19. Voor Onder-17, koploper in de Tweede Divisie A, wacht een duel tegen Hercules O17.

Door een eclatante 7-0 overwinning op DVS ’33 O19 klom Go Ahead Eagles Onder-19 afgelopen zaterdag naar de derde positie op de ranglijst. Het team van O19-trainer Erik Zandstra behaalde tot dusver negentien punten uit negen competitieduels en heeft een achterstand van zes punten op koploper Hercules O19. AFC O19, de tegenstander van aanstaande zaterdag, staat op de vijfde plaats met twee punten minder dan het oudste jeugdteam van Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles Onder-17 verdedigt aankomend weekeinde de koppositie in Twello. Het team van O17-trainer Uǧur Yildirim wist in negen competitiewedstrijden 22 punten te vergaren en staat daarmee één punt boven runner-up Hollandia O17. Tegenstander Hercules O17 is met vijf punten uit acht competitieduels op de elfde en voorlaatste plaats terug te vinden in de Tweede Divisie A.
Go Ahead Eagles Onder-15 speelt aanstaande zaterdag een oefenwedstrijd bij SC Cambuur O15. Voor het jongste jeugdteam van Go Ahead Eagles, Onder-13, staat er geen competitie- of oefenwedstrijd op het programma.

Programma Go Ahead Eagles Voetbalopleiding
Zaterdag 30 november
Tweede Divisie A (13:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)
Go Ahead Eagles O19 – AFC O19

Tweede Divisie A (11:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello)
Go Ahead Eagles O17 – Hercules O17

Oefenwedstrijd (tijdstip en locatie nog niet bekend)
SC Cambuur O15 – Go Ahead Eagles O15

woensdag 27 november

Deel dit bericht