Parelroute op Hemelvaartsdag

Regio- Uitgewandeld?! Op Hemelvaartsdag fiets je de vernieuwde Parelroute langs de mooiste pareltjes langs de IJssel, Voorster klei en de groene omgeving van Bussloo en Twello. Tussen 08.00 en 13.00 kun je met de route van start gaan, met leuke tussenstops bij o.a. Meadow op het Deventer Stadsstrand, De Kribbe Wilp, Bakker Bril Voorst, Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, de Waardige Waard en de Buitenpost in Twello.

Speciaal op Hemelvaartsdag hebben bovenstaande horecazaken een leuke samenwerking bedacht. Bestel alvast online je ticket en neem deel aan de Hemelvaarts Parelroute Fietstocht 2021. Op 5 verschillende horecalocaties (tussenstops) kun je dit ticket éénmalig laten scannen voor wat lekkers, zoals een kop koffie, thee of handgemaakt ijsje. Elk tussenstop heeft wat lekkers bedacht! Meer informatie op www.meadow-deventer.nl/parelroute

Parelroute

Fiets van de ene naar de andere Parel in de Veluwse IJsselvallei. Geniet van het prachtige afwisselende landschap tussen Apeldoorn, Deventer, Zutphen in de gemeente Voorst met haar bossen en uiterwaarden.

woensdag 28 april 2021

Deel dit bericht