Partyverhuur Klarenbeek maakt het feest compleet

Klarenbeek- Na ruim een jaar voorbereiding gaan wij officieel van start. Partyverhuur Klarenbeek is de naamgeving van een ontstane hobby vanuit het organiseren van feesten / evenementen in Klarenbeek, en het mee doen met Carnaval. De afgelopen jaren zijn hier diverse spullen voor aangeschaft en uitgeleend aan vele bekenden en familieleden. Er werd regelmatig gevraagd of de attributen die wij met name hier voor gebruikten, ook te huur waren. Deze hobby is voortgevloeid in een klein Partyverhuur bedrijfje in Klarenbeek.

Van hobby naar Partyverhuurbedrijfje

Begonnen met een elektronische Bingo Machine, heeft Jeroen Hendriksen zijn hobby, (want zo beschouwt hij het) inmiddels een hoge vlucht genomen met Statafels, Biertafels met banken, Podium, Partytenten, Aanduidingsborden, Frames voor promotiedoeken, Verlichting, Decoratie materiaal, Karaoke Set, Spellen, Voetbalspellen en Springkussens. Daarnaast zijn er diverse ludieke Opblaasfiguren. Denk aan opblaasbare Abraham poppen en Sarah poppen,

Jarige Job en Jarige Jet poppen, Oktoberfest poppen, Geboortepoppen, Trouwdag poppen en Skydancers. In alle soorten en maten, voor elke leeftijd is er wat mogelijk door de verschillende leeftijdbanners of thema banners. De spullen kunnen zeven dagen in de week gehuurd worden, wel in overleg natuurlijk. Binnen Klarenbeek is het bezorgen en weer ophalen geheel gratis! Buiten Klarenbeek kost het bezorgen en weer ophalen een kleine vergoeding, ligt natuurlijk aan de afstand! Er wordt uitsluitend binnen Klarenbeek en omstreken verhuurd, uitzonderingen daar gelaten.

Ludieke Opblaasfiguren

Partyverhuur Klarenbeek houdt van een dolletje, en dit zie je terug in het assortiment opblaasfiguren. Denk aan de Abraham Scootmobiel, Sarah Rollator, Jarige Job Ouwe Lul, Jarige Jet Tiroler, Abraham Tractor, Sarah Feestvarken en de Baby Hoera. Maar ook Ludieke spellen zoals Sumoworstelen, Voetbal Dart, Bingo en Stropdas schieten. Dit alles tegen voordelige prijzen.

Informatie

Per heden is de website www.partyverhuurklarenbeek.nl Online. Hier staat alle informatie, maar wellicht heb je de Facebookpagina al eens bezocht of ben je via via al in contact gekomen. Kortom: Ben je op zoek naar een origineel en opvallend object voor een feestje? Of het nu een verjaardag, evenement, buurtfeest of bruiloft is. Dan ben je bij Partyverhuur Klarenbeek aan het juiste adres! Laat het feest beginnen en maak het compleet samen met Partyverhuur Klarenbeek!

woensdag 5 februari

Deel dit bericht