Peuters kinderopvang de Bongerd genieten van ModderDag

Terwolde- Op vrijdag 28 juni vond de jaarlijkse ModderDag plaats. Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. ModderDag in Nederland wordt georganiseerd door IVN.

Bij Kinderopvang De Bongerd speelden de peuters intensief met modder, zand en water. Voor sommige peuters voelde het natte zand best gek maar andere peuters genoten van de modder. Op een wit laken mochten de peuters modder smeren en dat zag er gek uit. Ook metselden de kinderen met de modder op de rand van de zandbak en werden er moddertaartjes gebakken.

Kinderopvang De Bongerd is gevestigd in Educatief Centrum De Bongerd in Terwolde. Zij bieden kinderdagopvang, peuteropvang en voor – en naschoolse opvang. Na de zomervakantie hebben zij nog plaats voor peuters op de peutergroepen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jamilla van der Tol ( kinderopvangdebongerd@archipelprimair.nl of 0571291614. Of kijk op website https://www.debongerd-terwolde.nl

woensdag 10 juli

Deel dit bericht