Plaatselijk Belang Nijbroek

Nijbroek- Ondanks alle beperkingen vanwege de Corona situatie gebeurt er veel binnen Nijbroek. Misschien niet altijd zichtbaar, daarom is onze jaarlijkse ledenvergadering een mooi moment om alle activiteiten met u te delen. Net als veel andere activiteiten kon onze ledenvergadering, traditiegetrouw in maart, dit jaar helaas niet doorgaan. Nu het ernaar uitziet dat we nog wel even te maken zullen hebben met de gevolgen van de coronacrisis in de vorm van de “1,5 meter maatschappij”, betekent dit ook dat we u niet op korte termijn persoonlijk kunnen bijpraten.

Binnen Plaatselijk Belang Nijbroek zijn we met heel veel dingen bezig. Met name binnen de werkgroepen die gevormd zijn n.a.v. de visieontwikkeling (Polder Nijbroek een bijzonder gebied binnen de dijken) bruist het van de activiteiten. Er zijn heel veel Nijbroekers die zich bijna dagelijks inzetten om mooie en bijzondere initiatieven te bedenken, uit te werken en te realiseren. De afgelopen week is in Nijbroek een kort verslag verspreid waarin we hierover vertellen. Daarnaast organiseren wij een speciale online vergadering om onze leden de kans te geven met ons in gesprek te gaan over het financiële verslag en om de bestuurswisselingen formeel te kunnen maken.

Wij nodigen de bewoners van Nijbroek van harte uit om deze speciale ALV via uw computer bij te wonen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat@pbnijbroek.nl

Datum: Donderdag 18 juni van 20:00 tot 21:00 uur. Graag tot dan!

woensdag 17 juni

Deel dit bericht