Politiek in debat over úw persoonlijke stelling

Misschien twijfelt u nog en wilt u graag weten op wie het beste kunt stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen; welke partij en persoon passen het beste bij de verwachtingen en wensen die ú heeft voor onze gemeente? Om u goed te informeren organiseert de gemeente Voorst in samenwerking met de lokale debatclub ‘Haantje de Voorste’ voor alle stemmers in de gemeente Voorst het Groot Voorster Lijsttrekkersdebat.

Dit debat tussen alle 7 gemeentelijke lijsttrekkers vindt plaats op vrijdag 16 maart vanaf 19.30 uur in de bibliotheek (Marktplein 11) in Twello. Extra bijzonder aan deze avond is dat de stellingen voor dit debat kunnen worden aangedragen door iedereen in de gemeente, dus ook door u.

U vindt daarvoor op verschillende plekken in alle kernen van de gemeente Voorst de ‘debatboom’. Op de poster met deze boom kunt u stellingen schrijven waarvan u vindt dat de lijsttrekkers daarover moeten debatteren. U kunt uw stelling ook digitaal doorgeven via de debatboom op www.voorsterlijsttrekkersdebat.nl.

Na 6 maart worden al uw reacties door de debatclub verzameld en worden de stellingen uitgekozen waarover op 16 maart gedebatteerd zal worden. De overige door u genoemde onderwerpen zijn natuurlijk net zo belangrijk en zullen daarom na het debat aan de lijstrekkers worden aangeboden. Zo brengen we na het Groot Voorster Lijsttrekkersdebat alle onderwerpen die u aan het hart gaan onder de aandacht van uw volksvertegenwoordigers. Misschien dat ook deze zaken worden opgenomen in nieuwe verhelderende, onderhoudende en opbouwende debatten en vervolgens besluiten die onze gemeente verder brengt. Maak uw wensen bekend, schrijf uw stelling op de debatboom.

www.voorsterlijsttrekkersdebat.nl. Facebook: Groot Voorster Lijsttrekkersdebat.

woensdag 28 februari

Deel dit bericht