Primera Oonk en Boekhandel Oonk ‘in het nieuw’

Twello- Afgelopen dinsdag kon het winkelende publiek kennis nemen van wat er de afgelopen weken achter de schermen bij boekhandel Oonk zich had afgespeeld. Een compleet nieuwe winkel die zowel binnen als aan de buitenkant een geweldige metamorfose heeft ondergaan.

Zo is er veel aandacht besteed aan de uitstraling van de buitengevel, de enorme glazen pui met de toegangsdeuren gericht op het Dorpsplein, is uitnodigend. Ook het interieur van de winkel is dermate aangepast en vernieuwd dat er doelmatiger routes naar de diverse winkelonderdelen gerealiseerd konden worden. De twee op zichzelf staande segmenten, Boeken en Primera, lopen naadloos in elkaar over. Met de herinrichting kon een lang gekoesterde wens van Erna en Henk in vervulling gaan n.l. dat Oonk meer is dan een boek. Er zijn dan ook veel nieuwe elementen in de winkel toegepast, op die manier wil men b.v. het kopen van kado’s leuker maken, maar ook de winkel beleving is hiermee vooruit gegaan. Prettige bijkomstigheid is ook dat de boekenafdeling en Primera beiden over een eigen kassa beschikken, hetgeen voor zowel klant als medewerkers tot rustiger winkelen zal leiden.

Maar er is meer waar aandacht is besteed, verlichting en kleurstelling van het interieur zijn met zorg gekozen. Oonk en Twello, onlosmakelijk met elkaar verbonden, kunnen weer jaren vooruit met deze moderne winkel in het centrum.

De vernieuwde boekhandel Oonk is een feit. ‘’Tot de laatste dag voor de heropening is er wekenlang enorm hard gewerkt. Vanaf dinsdag j.l. kan iedereen zien hoe prachtig het is geworden’’, aldus Erna en Henk. Het verschil met de oude winkel is enorm.

woensdag 12 juli

Deel dit bericht