Repair Café in de buurt

Twello- Op zaterdag 24 september staat Repair Café Twello voor je klaar om kleding en (elektrische) apparaten te repareren. Op nationale Burendag zijn wij graag in de buurt voor een burendienst! De vrijwillige reparateurs van Repair Café helpen je graag. In deze tijden met stijgende prijzen is goed om te bekijken wat je al hebt en hoe kun je zorgen dat het wat langer meegaat.

Zo kun je de kosten misschien wat beperken. Klanten wisselen tijdens het wachten vaak leuke en nuttige tips uit met elkaar. Die gezelligheid en saamhorigheid hoort ook bij Repair Café. Je komt dus eigenlijk altijd thuis met een positieve ervaring, ook als de reparatie soms niet mogelijk is.

Door de brede inzetbaarheid van de ervaren club reparateurs kun je terecht met grote en kleine, jonge en oude huishoudelijke apparaten. Daarnaast is het repareren van textiel en kleding mogelijk. Als je het leuk vindt, leer je met wat hulp hoe je op de naaimachine de zoompjes, ophanghaakjes en bandjes weer vastzet. Bij textiel-reparaties vragen we om uitgescheurde en kapotte ritsen van te voren voorzichtig los te tornen en ook een passende rits mee te nemen. De intake is open vanaf 10 uur en tot 13 uur nemen we reparaties aan. Kom zaterdag gezellig buurten bij het Repair Café in Kringloopwinkel Twello, Koppelstraat 57.

woensdag 21 september 2022

Deel dit bericht