Resultaat sponsoractie van Dekamarkt Twello

Twello- Blij verrast waren de vier verenigingen toen manager Michiel van Rijsen van Dekamarkt Twello op zaterdag 1 december de cheques aan de goede doelen in de gemeente Voorst uitdeelde.

Havekes Molle ontving de cheque met het hoogste bedrag van € 1.515,59. Het bedrag is gezien de hoge onderhoudskosten van de Havekes Molle meer dan welkom. De molenaars en vrijwilligers laten de molen elke zaterdag draaien indien de wind dit toelaat , want een molen die draait is niet alleen een geweldig gezicht maar het zorgt bovendien voor minder onderhoudskosten.

SV Twello ontving samen met hockeyvereniging VHC, een cheque van ruim € 1.316,-. Dit bedrag zal ervoor zorgen dat de ingang naar de beide sportcomplexen een aantrekkelijker en duidelijker aanzien krijgt. Met dat geld kunnen de twee clubs een forse aanzet geven aan de plannen die gezamenlijk worden ontwikkeld. Daarmee is aan de opzet van de DEKA- actie: het ontwikkelen van een gezamenlijk buurtinitiatief prima voldaan.

De kunst- en cultuurroute Teuge ontving ruim € 800,-. Michiel van Rijsen nam de uitnodiging aan om onder begeleiding van een Teugse gids de route op zondag 2 juni 2019 te bezoeken, zodat hij een goede indruk zal krijgen van de vele kunst- en cultuuruitingen. De donatie van de Dekamarkt wordt gebruikt voor de drukkosten van de 10.000 folders.

Als vierde vereniging ontving muziekvereniging Cadanza een cheque die zeer welkom was.

woensdag 12 december

Deel dit bericht