Satink Keukens Zwolle opent grootste SieMatic keukenpresentatie van Europa

Zwolle- “Mensen uit heel Nederland komen hier een keuken uitkiezen”, vertelt Dinand Plekkenpol van Satink Keukens in Zwolle. De showroom werd vorig jaar verbouwd en uitgebreid met de grootste SieMatic keukenpresentatie van Europa. Een bezoek aan de vernieuwde showroom is een uitje op zich.

Satink Keukens verbouwt de showroom met regelmaat zodat ze altijd de nieuwste trends en noviteiten kunnen laten zien. De benedenverdieping was afgelopen jaar al verbouwd. Daar vindt u keukenopstellingen in het midden- en hoogsegment. In elke prijscategorie is er iets te vinden.

Op de gehele bovenverdieping vindt u de megashowroom met SieMatic-keukens. In totaal biedt Satink Keukens u maar liefst 4.000 vierkante meter keukeninspiratie. De topper in het SieMatic assortiment is de SLX en het gepatenteerde MultiMatic systeem biedt 30% meer kastruimte. “Je moet de SieMatic experience zelf beleven”, vertelt Dinand. SieMatic creëert individuele keukens die precies zijn afgestemd op uw wensen en behoeften en direct aansluiten op uw stijl van leven. Lifestyles vormden de inspiratie bij het ontwerpen van de keuken en de compleet ingerichte ruimtes waarin u ze bij Satink Keukens ziet. Een verfrissende manier van keukens bekijken. Alsof u bij iemand op bezoek gaat die uw smaak deelt. Bijna alsof u thuis bent!

Satink Keukens verwelkomt u graag op afspraak. Ook op 2e Paasdag!

Satink Keukens

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle

038 – 454 29 75

www.satink-zwolle.nl

woensdag 31 maart 2021

Deel dit bericht