Schutterskoningen 2024: Bram de Lange en Teye Ekkers

Voorst- Het aangename met het nuttige of het nuttige met het aangename combineren was de vraag bij de 38e editie van het vogelschieten tijden het Voorster Volksfeest. Met de blote voeten schieten en glibberen door de modder of op het terras een borreltje drinken.

Hoewel de ondergrond zeer drassige was, werd het vogelschieten onder droge omstandigheden afgewerkt. Door deze droge omstandigheden en het geweldige publiek dat op het gezellige terras aanwezig was is het vogelschieten uitstekend verlopen. Ook de aanwezigheid van de band Tuur en Mike zorgde voor een prima sfeer. Met 168 deelnemers bij de senioren en 51 deelnemers bij de junioren was het een niet verwacht hoog aantal deelnemers.

Bij de junioren waren de gelukkige winnaars na 190 schoten als volgt: Schutterskoning Teye Ekkers, linker vleugel Gijs Mc Clean en dan de rest van de vogel zoals kop, staart en rechter vleugel door Diek v/d Brink.

Bij de senioren waren de winnaars na 331 schoten: Schutterskoning Bram de Lange, linkervleugel Linda van Dijk, kop Erik Jan v/d Stadt, staart Chris Naafs en de rechtervleugel sneuvelde door een schot van Stefan Groothuis.

woensdag 19 juni 2024

Deel dit bericht