Sfeerdagen op De Roode Hoeve – Nijbroek

Nijbroek- De Roode Hoeve in Nijbroek is weer in kersttooi gehuld! Op deze monumentale IJsselhoeve worden traditiegetrouw in november en december bijzondere sfeerdagen georganiseerd. Staan zomers de prachtige tuinen in het middelpunt, tijdens deze sfeerdagen kunt u juist genieten van gezelligheid en warmte binnenshuis.

In de grote Kapschuur vindt u tussen de hoge kerstbomen een stoere opstelling met tuin- en kerstbrocante, opgefleurd met groen/kerstdecoraties.

Terwijl de Poort een winters witte uitstraling heeft gekregen, is de Deel dit jaar juist in een kleurrijke, oosterse kerstsfeer ingericht.

In de sfeervolle Tuinkamer wordt koffie/thee geschonken en staat de cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom voor u klaar!

In de Achterzaal is opnieuw een prachtige collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht. De fraai gedekte tafels zijn een lust voor het oog! Kandelaars, flonkerend glaswerk, verzilverde bestekken – dit alles ter aanvulling of inspiratie van uw eigen kersttafel!

zaterdagen / zondagen

26, 27 november

3, 4, 10, 11, 17, 18 december.

Ook vrijdag 23, zaterdag 24 en

maandag 26 december(Tweede Kerstdag)

van 10.00 - 17.00 uur

Entree € 6,00 p.p. incl. koffie/thee met gebak

info en foto-impressie:

www.tuinenderoodehoeve.nl

De Roode Hoeve

Middendijk 14

7397 NA Nijbroek

Tel. (0571) 29 16 70

woensdag 23 november 2022

Deel dit bericht