Slagwerkconcert met een knipoog naar popmuziek

Terwolde- Trommels, bongo’s, marimba’s én popmuziek. Zaterdag 8 februari neemt slagwerkgroep Ons Genoegen uit Terwolde u mee in de wereld van (slagwerk)muziek. Samen met het B-orkest van TAV geven zij een slagwerkconcert met een hele dikke knipoog naar popmuziek.

Drums

Slagwerk is de motor van alle muziekstukken, maar kan de motor ook draaien met alleen ritmiek en cadans? Dat gaan de muzikanten van de ‘vernieuwde’ slagwerkgroep Ons Genoegen bewijzen.

Sinds maart 2019 worden zij aangedreven door Rob Eeftink uit Deventer. Waar in het verleden de nadruk op het melodische lag heeft Rob het ritmische weer opgepakt met de groep en is er een mooie combinatie van deze 2 ontstaan. Drums ’n Pop is het eerste gezamenlijke optreden van slagwerkers en instructeur. Na een periode van wennen en verkennen hebben zij een ritme gevonden welke ze graag met de buitenwereld willen delen.

And Pop

Populaire muziek in verschillende stijlen, dat is Popmuziek! En deze vette knipoog geven de leden van het B-orkest Twellose Accordeon Vereniging aan het concert. Geen accordeons maar gitaren, keyboards en een zangeres. Een groep van jonge muzikanten tussen de 10 en 25 jaar zullen u verrassen met een veelzijdigheid aan genres en muzikaliteit. Top 40 muziek uit het verleden en heden, u kent ze allemaal.

Het concert Drums ’n Pop wordt gegeven in het MFA van Terwolde en begint om 20:00u. De toegang is gratis en na afloop verzorgt DJ The Oppressor nog een optreden in dorpshuis d’ Olde Schole.

woensdag 5 februari 2020

Deel dit bericht