Sluis Invicta en Switch Sports 21 bundelen activiteiten

Twello- De nieuwe sportstudio Sluis Invicta en Switch Sports 21 staat op het punt van opening. De sportstudio, gevestigd aan de H. W. Iordensweg 28 in Twello start met een opendag op 27 november waarna de officiële opening zal plaats vinden op 1 december a.s.

De gelegenheid om (meer) te bewegen en te sporten is in Twello hiermee flink toegenomen. Nu de vakanties voorbij zijn en de coronamaatregelen versoepeld, breekt de tijd aan om het sportieve leven weer op te pakken. Bewegen en sporten is van grote invloed op het algehele welzijn, als dit gebeurt onder toeziend oog van geschoolde lesgevers is dit natuurlijk een pluspunt. Bij de nieuwe sportstudio kunt verzekerd zijn van persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding tijdens de door u beoefende sport.

De gecertificeerde sportinstructeurs, Wim van de Sluis en Christel van de Hel benadrukken dat de nieuwe sportstudio met name de laagdrempeligheid in het vaandel heeft. Jeugd, volwassenen en senioren kunnen hier terecht om op professionele wijze deel te nemen aan zowel groepslessen als personal training in: Body Pump, Xcore, Spinning, Switch circuit, Bootcamp, Switch Senior, Bokszak training, Jiu Jitsu.

Verdere informatie op www.sluisinvicta.nl en op www.switchsports21.nl

woensdag 22 september 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws