Speculaasactie Scouting Voorst 2.0

Voorst- Bij de Hélène H. Wilkensgroep zeggen ze niet snel dat iets niet kan. Opkomsten, activiteiten, zelfs kampen (soms in iets aangepaste vorm): Als het enigszins lukt gaan ze gewoon door en daarom organiseren ze dit jaar ook weer hun speculaasactie. Het is voor de groep een hele belangrijke actie waarmee ze jaarlijks een mooi bedrag verdienen (voor bijv. aanschaf spelmateriaal, onderhoud clubhuis, opknappen kampvuurkuil)

Let op (!): Dit jaar is er om bekende redenen geen huis-aan-huis verkoop maar zijn er een paar manieren om speculaas bij hen te bestellen en ze daardoor te ondersteunen.

Optie 1: Ga naar www.scoutingvoorst.nl/speculaas en vul heel eenvoudig uw bestelling in.

Optie 2: Schrijf een briefje met daarop uw naam/adres/telefoonnummer en aantal pakken en gooi dit briefje in de Speciale Speculaasdoos die u vindt in Coöp Versluis Voorst (bij binnenkomst links). Coöp heeft ons dit jaar geholpen bij de inkoop van deze actie wat zeer wordt gewaardeerd.

Optie 3: Stuur een mail naar info@scoutingvoorst.nl met daarin naam/adres/telefoonnummer en het aantal pakken dat u wilt bestellen.

Optie 4: Bestel via een van de leden van Scouting Voorst. (betaling en bezorging onderling regelen)

De prijs van de speculaas: 1 pak: € 2,60; 2 pakken: € 5,00; 3 pakken: € 7,60; 4 pakken: € 10,00 enz.

Bestellen uiterlijk 3 november voor 12.00 uur .

De speculaas kan op 14 november (10.00-12.00 of 13.00-15.00 uur) opgehaald worden bij de Muziektent (Schoolstraat) in Voorst. We richten daar een speciale Speculaasstraat in waar iedereen de bestelling corona-proof kan betalen & afhalen. Bij voorkeur contant (er is wisselgeld aanwezig) maar eventueel kan ook digitale betaling plaatsvinden.

Mocht het ophalen of de datum lastig zijn geef dit aan bij uw bestelling en ze vinden een alternatief. Dat komt altijd goed! Voor vragen mailen naar genoemd adres of bellen naar 06 41688664 (na 18.00 uur). Alvast dank voor uw bestelling!

woensdag 28 oktober

Deel dit bericht