Stap voor Stap Diabetes Challenge Voorst

Gemeente Voorst- De Diabetes Challenge Voorst is al een tijdje aan de gang, maar we zijn nog steeds opzoek naar extra wandelaars. Of je nou 1km, 3km, 5km of 10km kan wandelen is geen probleem. Wij maken geen onderscheid en passen de wandelroutes aan op maat van de doelgroep.

Het beeld wat veel mensen hebben van de Diabetes Challenge is dat ze denken dat je diabetes moet hebben om mee te kunnen wandelen, terwijl dat helemaal niet het geval is. Het kan voor sommige namelijk ook voor prediabetes helpen. Anderen vinden het leuk en gezellig om samen te wandelen en weer andere personen voelen zich beter in hun vel als ze wandelen. Kortom genoeg redenen om lekker te gaan meewandelen bij de Stap voor Stap Diabetes Challenge Voorst.

Er zijn ook geen kosten verbonden aan meewandelen met de Diabetes Challenge, dus iedereen kan gratis meewandelen onder professionele begeleiding van Ilona Westerveld (EHBO-er), Henny Kleine (Diabetes verpleegkundige) en Senna Silva van der Veen (Buurtsportcoach Voorst Actief). Nog een leuk aspect van de Diabetes Challenge is dat we toewerken naar de Nationale Wandeldag in Arnhem. Daar komen alle wandelgroepen door heel Nederland samen om samen te gaan wandelen. Super leuk initiatief waarbij we nog graag meer mensen voor willen hebben.

We wandelen elke woensdag van 16:00 t/m 17:00 vanaf verschillende locaties door de mooie omgeving van de gemeente Voorst.

Doe mee met de Stap voor Stap Diabetes Challenge Voorst en meld je aan via buurtsportcoach Senna Silva van der Veen via mail: senna@voorstactief.nl of mobiel: 06-30494611. Mocht je vragen hebben kan je ook altijd contact opnemen

woensdag 3 juli 2024

Deel dit bericht