Steun lokale boeren en producenten met kerst

Wilp- Aan de Rijksstraatweg in Wilp staat de Pantry, misschien heb je het modern ogende gebouwtje al wel eens gezien? Je vindt in deze streekwinkel onder andere zuivel, groente en fruit, vlees, ijs en ander lekkers uit de regio. Bijna alles komt uit een straal van ongeveer 10 kilometer. Zo kunnen mensen gemakkelijk lokaal winkelen én de boer krijgt een eerlijke prijs voor zijn producten!

Bijzonder is bovendien dat de Pantry onbemand is en daardoor ook bijna 24 uur per dag open kan zijn. Je gaat naar binnen, scant je boodschappen en rekent af, allemaal met een app op je telefoon.

Bestel heerlijke kerstpakketten!
Na het succes van vorig jaar zijn er ook dit jaar weer kerstpakketten te bestellen, voor particulieren en bedrijven. Alle boeren en producenten hebben de koppen bij elkaar gestoken en er zijn 4 heerlijke pakketten samengesteld, zoals het borrelpakket en een ‘Pantry favorieten’ pakket met alle hardlopers. Bestel jouw kerstpakket(ten) nu via de website tot uiterlijk 12 december.

Ophalen van je bestelde pakket kan bij de Pantry op 21 en 22 december, tussen 16.00 en 19.00 uur. Zo geniet je tijdens de kerst samen met vrienden en familie van heerlijke streekproducten!

Bestel voor 12 december!
Wil jij (h)eerlijk genieten deze feestdagen en direct lokale ondernemers en boeren steunen? Bestel dan snel jouw pakket via de website! Meer info en bestellen: www.pantry.nl/kerstpakketten

woensdag 15 november 2023

Deel dit bericht