SV Twello en de Scouting bieden mooi programma op Koningsdag

Twello- Tijdens Koningsdag op zaterdag 27 april laten SV Twello, Scouting Gelre Twello én Scouting de Vundelaar op het marktplein in Twello zien wat ze in huis hebben waarbij de jeugd van Twello weer volop mee kan doen met verschillende leuke en sportieve onderdelen.

De 3 verenigingen organiseren deze activiteiten om het samen met de jeugd van Twello (jongere- en oudere jeugd) te doen. De Scouting Groep Gelre gaat popcorn maken, spijkerbroek hangen en 4 op een rij in het groot en ook Jenga in het groot. Scouting de Vundelaar gaat brood bakken, glas graveren, schminken en een apenbrug bouwen. SV Twello heeft Jazz dans, freerunnen, turnen, ritmische gym, basketbal, voetbal en een beweegplein voor de jongste jeugd.

Het programma begint om 10.00 u. en heeft voor de meeste onderdelen een doorlopend programma. Het programma is afgelopen om 14.00 u. Bij SV Twello is er een doorlopend programma voor het Beweegplein, het Freerunnen, de tumblingbaan, Ritmische Gym, Basketbal en Voetbal.

Om 10.30 u. 11.45 u. is er een demo van turnen heren en turnen dames om 11.00 u. en 12.30 u. en is er een dans-workskhop. Tussendoor kunnen bezoekende kinderen hun talenten ontdekken op o.a. de tumblingbaan en het beweegplein waar ook de Freerunnen en Ritmisch Gym vertegenwoordigd zullen zijn. Belangrijk om te melden is dat er om 13.30 u een demo dans met de Koningsdans 2019

(de Pasapas !) waar alle kinderen aan mee kunnen doen.

Bij het onderdeel basketbal wordt er een straatbasketbalplein georganiseerd met als doel de sport als geheel te presenteren. Kinderen en omstanders kunnen zelf met een bal oefenen of meedoen aan een van de activiteiten.

Bij het onderdeel Voetbal kan je meedoen met stropdas schieten. Bij het spel stropdasschieten moet je de bal door de buik van een opblaasbare keeper schieten. Bij het Doelschieten met gaten (punten) scherm moet je de voetballen door de gaten moet schieten. En bij de snelheidsmeter moet je zo hard schieten als je kan op het doel. Wie scoort de meeste doelpunten of het hardst?

Kortom, op Koningsdag wordt het marktplein een actief plein en waar je kan zien wat je bij SV Twello, Scouting Gelre Twello én Scouting de Vundelaar allemaal kan doen.

Doe mee en laat zien wat je kan!

woensdag 17 april

Deel dit bericht