Tentoonstelling regionale schilders

Twello- Ben Leerkes uit Twello, Anneke van der Veen uit Beekbergen, Hülya Özöcal uit Deventer en Eric Prinsze uit Diepenveen houden vanaf 6 juli tot de maand december een tentoonstelling van hun uitgebreide oeuvre van realistisch schilderwerken. Alle vier hebben hun opleiding in het realistisch schilderen gevolgd bij Art Partout in Deventer. De werken lopen uiteen van landschappen, portret, stillevens en dieren.

Deze boeiende tentoonstelling is te zien in het Medisch centrum aan de Raccordement 8 in Twello (2e etage) De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur–18.00 uur (Zaterdag en zondag gesloten.)

Hülya Özöcal: ‘Ik ben in september 2016 aan de hand van een advertentie voor een proefles bij Art Partout gekomen en was direct geraakt doordat je in een paar uur een leuk schilderij kunt maken als je maar de juiste stappen volgt. Ook Ben Leerkes is enthousiast: ‘Schilderen heeft nooit op mijn verlanglijstje gestaan, maar door een toeval kwam ik bij Art Partout terecht, inmiddels al 6 jaar. ‘Fijnschilderen en je uitleven op een vierkante centimeter vind ik heerlijk. Ik ben een perfectionist en voel me bij Art Partout, helemaal op mijn plaats’ aldus Anneke van der Veen.

Eric Prinsze: ‘Vanaf het begin, twintig jaar geleden ben ik al met Art Partout verbonden, eerst als cursist en later als docent en bedrijfsleider. Het doorgeven van kennis geeft me veel voldoening. Ik heb vroeger veel getekend maar schilderen vind ik hellemaal het einde’.

woensdag 17 juni

Deel dit bericht