Thema schrijfworkshop bij de Kunstkring Schrijven vanuit je hart, geeft ruimte in je hoofd

Twello- Op woensdagavond 12 februari 2020 kunt u vanaf 19.30 uur meedoen aan de schrijfworkshop bij de Kunstkring aan de Dorpsstraat 11A in Twello. Met deze workshop verwent u zichzelf eens met een creatieve en ontspannende schrijfactiviteit. Aanmelding minimaal 4 dagen vooraf.

Deze inspirerende workshop is zowel voor beginners als gevorderden zeer geschikt. Schrijven maakt ruimte in je hoofd met als gevolg een ontspannen en gelukkiger gevoel. Dat is door onderzoek van onder meer de universiteit Twente aangetoond. Eigenlijk heb je in deze workshop een afspraakje met de kunstenaar in jezelf. Als kind genoot je immers ook van spelen. Dat kan nog steeds. Jij bent immers het hoofdpersonage in je eigen verhaal! Deze avond is het thema: Voorjaar. We gaan schrijven met hulp van beelden, poëzie, associatieoefeningen en nog veel meer. De workshop is laagdrempelig en ontspannend. Kom lekker meeschrijven op het thema van de avond met inspirerende oefeningen en overwin je kritiekduiveltje!! Je schrijft vooral voor jezelf. Bovendien ga je met een luchtig hart en opgeladen batterij, maar vooral met mooie teksten weer naar huis.

Deze maandelijks los te volgen schrijfworkshop bij de Kunstkring Voorst in Twello is er ook voor speciale groepen op aanvraag. De workshop kost slechts 15 euro p/p inclusief koffie of thee.

Locatie: Dorpsstraat 11 A te Twello, maar ingang en bel achterkant bij deur OKV. Informatie, data en agenda op de website www.lisvandergeer.com onder agenda en www.kunstkringvoorst.nl Graag voor 6 februari aanmelden via e-mail. Zie https://www.lisvandergeer.com/contact/ o.v.v. van naam, adres en telefoon.

woensdag 5 februari

Deel dit bericht