Toneelgroep Kiek’n & Luuster’n speelt blijspel ‘Alle ballen op Bertha’

De Vecht- Op 13, 14 en 21 januari 2023 is er na drie jaar stil zitten weer toneel! De repetities zijn in volle gang. De voorstellingen worden verzorgd door de toneelgroep “Kiek’n & Luuster’n”, dit is de nieuwe naam van de toneelgroep van LTO Noord. De voorstellingen op 13 en 14 januari bij zaal De Groot in De Vecht starten om 20.00 uur, de zaal is geopend om 19.30 uur. Tevens is er zaterdagmiddag 14 januari een voorstelling om 14.00 uur, zaal geopend 13.30 uur. Zaterdag 21 januari is er een voorstelling in het Dorpshuis in Voorst, aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)

Dit jaar wordt het blijspel “Alle ballen op Bertha” gespeeld, geschreven door Winnie Abel.

Bertha Wolters, eigenaresse van het verlopen café “De Warme Bal” heeft in het verleden geld geleend van haar rijke neef en hem op de mouw gespeld dat ze een zeer goed lopend, exclusief restaurant heeft. Als haar rijke neef plotseling aankondigt om de volgende dag een bezoek te brengen aan haar exclusieve restaurant breekt er grote paniek uit bij Bertha en haar sjofele stamgasten.

Met veel smoezen, ideeën en hulp van haar sjofele gasten schijnt Bertha klaarblijkelijk haar neef te overtuigen dat ze een exclusief restaurant heeft.

Als een culinair recensent op verzoek van haar rijke neef haar etablissement betreedt dan breekt de chaos helemaal uit..

U bent van harte welkom om dit blijspel te komen bekijken. Vrijdagavond 13 januari is uitverkocht! Voor de voorstelling van zaterdag 14 januari zijn nog kaarten beschikbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/Zaterdagavond (De Vecht). Voor de middagvoorstelling op zaterdag 14 januari zijn kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

Kaarten voor zaterdagavond 21 januari 2023 om 20.00 uur in het Dorpshuis in Voorst zijn te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/Zaterdagav.

De kosten zijn € 8,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

woensdag 11 januari 2023

Deel dit bericht