TREFPUNT DUISTERVOORDE VERWELKOMD 100ste VRIJWILLIGER

Twello- Vrijdag 12 april werd de 100ste vrijwilliger, Maartje Bongers, welkom geheten door Riet Kleverwal, de vrijwilligers coördinator van Trefpunt Duistervoorde. Maartje woont zo'n 5 jaar in Twello en zocht vrijwilligerswerk. Na een informatief gesprek was ze direct enthousiast en meldde zich aan bij Trefpunt Duistervoorde als gastvrouw.

Het was een goed bewaard geheim dat Maartje als 100ste vrijwilliger haar steentje gaat bijdragen bij deze mooie ontmoetingsplek; ze werd welkom geheten met een mooie bos bloemen. Maartje was zichtbaar verrast en verzorgde tegelijk de koffie voor de koffiegasten, de jeu de boulesgroep en de stoel yoga.

Trefpunt Duistervoorde is trots op haar vrijwilligers. Dankzij hen kan er onder andere elke dag, tussen 10.00 uur en 11.00 uur koffie geschonken worden en zijn er de hele week door diverse activiteiten. Elke groep heeft een vrijwilliger, die als coördinator, zelf alles voor die groep verzorgt. Zelfs op de zondagmiddag worden er activiteiten georganiseerd.

Wilt u weten wat er nog meer te doen is bij Trefpunt Duistervoorde? Kijk dan op www.trefpuntduistervoorde.nl of loop even binnen aan de St. Maartenserf 85 in Twello en neem een activiteitenkalender mee.

woensdag 17 april 2024

Deel dit bericht