Upstream Café zoekt locatie in Twello

Twello- Bij het begin van dit nieuwe jaar wensen we elkaar veel geluk en gezondheid toe. Die mooie wensen zijn ook hard nodig, want wie om zich heen kijkt ziet een maatschappij waarin de nood ongekend hoog is. Eén op de zeven mensen heeft burn-out klachten, het aantal mensen met depressie neemt hand over hand toe en veertig procent van de volwassenen voelt zich eenzaam.

Verder blijkt uit de cijfers dat één op de twee huwelijken strandt, waardoor elke week 1350 kinderen horen dat hun biologische ouders uit elkaar gaan. Deze ontwikkelingen zijn allemaal nog eens versterkt door de coronacrisis.

Daarom heeft een aantal mensen het plan opgevat om een zogenaamd Upstream Café te starten in Twello. In het Upstream Café kunnen mensen terecht, die op zoek zijn naar wat er meer is tussen hemel en aarde. Wekelijks wordt er een video vertoond waarin onze dagelijkse werkelijkheid wordt verbonden met een Bijbels perspectief. Vooraf en na afloop is er gelegenheid voor gesprek met elkaar onder het genot van een kop koffie of thee.

Om van start te kunnen gaan met Upstream Café Twello zijn we op zoek naar een locatie in het dorp. Zo’n locatie zou dan één keer per week een paar uur gebruikt worden als Upstream Café. Kent u of bent u zelf iemand die hierbij zou kunnen helpen? Laat het ons weten. En neem contact op met Joel & Selina Duncan, via email: upstreamtwello@gmail.com.

woensdag 12 januari 2022

Deel dit bericht