Veel belangstelling op Burendag

Voorst- Bij de Benring hadden ze de viering van Burendag groots aangepakt. De heel middag liepen belangstellenden af en aan. Er waren hapjes om te proeven, die in een van de keukens ter plekke klaargemaakt werden, informatie over het handwerkcafé met expositie van wat er allemaal wordt gemaakt. Men kon een ritje maken op de duofiets of meedoen aan een partijtje jeu de boules.

Of even bijkletsen in de koffie- en theehoek met wat lekkers, opgeluisterd door accordeonmuziek. De buurtkapper Ivonne was aanwezig en het geheel gaf een goed overzicht van de ruime mogelijkheden in De Benring. Veel belangstelling was er voor de bezichtiging van de appartementen.

Om deel te nemen aan een van de vele activiteiten hoeft men niet te wonen in De Benring. U kunt handwerken, samen koken (en eten), zingen, bingo spelen, wandelen en fietsen of op vrijdag naar de ontmoetingsmiddag komen een spelletje doen, meedoen aan jeu de boules buiten en een keer in de maand met de bus naar de markt in Twello. Bovendien kunt u elke dag tussen 10.00 en 11.00 uur komen koffiedrinken. Meer weten? www.debenring.nl.

Heel veel mogelijkheden dus, is er nu iets dat u mist en graag (met een groepje) zou willen doen? Neem contact op met De Benring 0575-474996 (9.00 – 12.00 uur) of via de buurtmaker 06-52878277. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnenlopen.

Van het proeven van allerhande hapjes in de eetkeuken werd druk gebruik gemaakt

woensdag 27 september 2023

Deel dit bericht