Vol bruisende energie de zomer in met bijzonder concert bij Bosnodig

Voorst- Op vrijdag 21 juni begint de zomer en dat wordt bij Bosnodig in Voorst gevierd met een midzomerceremonie waarbij iedereen van harte welkom is om mee te doen. Tijdens de ceremonie geven Jelle Schipper (zang en gitaar) en Francesco Jenniskens (violist) een fijn openlucht concert in de natuur. Ook wordt er stil gestaan bij de positieve, bruisende energie die dit nieuwe seizoen met zich mee brengt.

De zomer begint met zonnewende, waarop de dag het langst is en de nacht het kortst. Met midzomer draait alles om overvloed, groei, vruchtbaarheid en expansie. Het is de tijd om je te verbinden met de aarde en deze bruisende energie in je op te nemen.

Het concert duurt van 20.30 tot 22.00 uur, aansluitend is er een kampvuur met een hapje en een drankje. Welkom vanaf 20.00 uur. Het hele gebeuren vindt buiten plaats op een bijzondere krachtplek bij Bosnodig; in de Circle of Life. Een plek waar onder andere bomen geplant zijn voor overleden dierbaren.

Kaarten voor deze bijzondere avond zijn verkrijgbaar in de webshop van Bosnodig. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Over Bosnodig
In het Gelderse Voorst verandert vier hectare grasland gestaag in een duurzaam en rijk gevarieerd natuurgebied, waarvan een groot deel uit (eetbaar) bos zal bestaan. Het idee achter Bosnodig is eenvoudig en er schuilt een ongekende kracht en schoonheid in. Bosnodig laat zien wat we vergeten lijken te zijn: de natuur als bron van leven. Het is een sociale, educatieve en recreatieve natuurplaats, als ook een bron van voedsel, inspiratie en verbinding.

Je vindt er onder andere een voedselbos met een paddenstoelenkwekerij, een moestuin, een pluktuin en een educatief pad dat al je zintuigen prikkelt. Daarnaast worden er jaarrond verschillende workshops en cursussen georganiseerd.

woensdag 19 juni 2024

Deel dit bericht