Volop activiteiten voor de jeugd in de zomervakantie bij de Bibliotheek

Twello- De Bibliotheek in Twello heeft tijdens de zomervakantie weer een boordevol programma voor de jeugd klaarstaan met actieve en leerzame activiteiten. Voor iedere leeftijdsgroep is er iets te doen. Je kunt bijvoorbeeld actief bezig zijn door mee te doen aan ‘Sporten met de bieb’ of zelf een Insectenhotel bouwen, maar je kunt ook lekker chillen tijdens de popcornmiddag. Iedere week staat er een ander thema centraal.

​Ta(a)lentenbieb in de Bibliotheek

Nieuw bij de Bibliotheek in de maanden juli en augustus is de Ta(a)lentenbieb. Dit diverse en educatieve programma biedt tal van gratis activiteiten aan voor kinderen van verschillende leeftijden. Denk bijvoorbeeld aan: maak je eigen fantasie machine, zelf een monster maken of een schrijfworkshop. Je kunt je via de website www.bibliotheekbrummenvoorst.nl aanmelden voor één of meerdere activiteiten. Deelname is gratis en is voor leden en niet-leden. De allerkleinsten kunnen gezellig met bijvoorbeeld ouders of grootouders naar de Gele Verhalenbus. Zo ontdekken kinderen het plezier van lezen en voorlezen.

Praktische informatie

De meeste activiteiten zijn in de middag en op locatie van de Bibliotheek. Op onze website lees je de exacte tijden en meer informatie. Afhankelijk van het programma is het nodig dat jij je opgeeft. Ook dit kun je online nalezen.

woensdag 28 juli 2021

Deel dit bericht