Voorbereidingen IJsbaan Twello in volle gang

Twello- Op het weiland tussen het gemeentehuis en het AOC Oost in Twello lag al geruime tijd een grote berg klei. Deze klei is afkomstig van het project ‘Ruimte voor de Rivier’ in Deventer.

De firma Winterman is de afgelopen week druk bezig geweest met het egaliseren van de grond en het opbrengen van de klei op het zesduizend vierkante meter tellende terrein. De klei moet ervoor zorgen dat er water kan blijven staan. Vervolgens moet de vorst zijn werk doen om natuurijs te vormen.
(Particuliere) sponsoren gezocht
De IJsbaan Twello is een particulier initiatief van enkele buurtbewoners. Transportbedrijf Winterman, AOC Oost en de gemeente Voorst hebben al praktische medewerking toegezegd. Maar er is natuurlijk meer nodig om straks het gratis schaatsen mogelijk te maken. Dus zijn er sponsoren nodig. Een aantal plaatselijke bedrijven en organisaties hebben hun financiële medewerking al toegezegd. Maar een particuliere gift is vanzelfsprekend ook meer dan welkom. Wilt u dit initiatief financieel ondersteunen: bij de Regiobank is een speciaal nummer voor dit doel geopend. Rekeningnummer NL 23 RBRB 0852 2082 51 t.n.v. G. W. Rutgers, inzake IJsbaan Twello. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de IJsbaan Twello? Ga naar de pagina op Facebook (www.facebook.com/ijsbaantwello).

woensdag 2 juli 2014

Deel dit bericht