Voorster Muziek Experience word verzet naar het jaar 2021.

Het muzikale programma was vastgelegd, de kosten afgedekt door de vele sponsoren, de muziekstukken op de lessenaars van de vele musici en organisatorisch werden puntjes op de i gezet. De Voorster Muziek Experience (VME), een uniek muzikaal experiment, welke een dag ná het Eurovisie Songfestival zou gaan plaatsvinden, gaat de draaiboeken vooralsnog in de kast leggen.

Zondag 17 mei was gepland voor een non-stop muzikaal programma in Jachtlust te Twello, waarbij alle muziekverenigingen van de gemeente Voorst zich muzikaal zouden presenteren. Daarnaast waren er workshops in wording, waarbij met name de jongeren middels een grote diversiteit aan beleving, kennis konden maken met vele facetten van geluid en muziek.

De organisatie achter het evenement is onverminderd enthousiast en hoewel alle betrokkenen uiteraard uitkeken naar het evenement, heeft het uitstel een voordeel. Een nóg bredere en langere voorbereiding van dit toonaangevende evenement. Gedurende het afgelopen jaar ontstonden er namelijk nog vele nieuwe ideeën en plannen, waarbij de factor tijd ervoor zorgde, dat niet alles zou kunnen worden uitgevoerd.

Wanneer de VME in 2021 gaat plaatsvinden is nog niet vastgelegd, wél staat vast dát het evenement er gaat komen. Deelnemers, organisatoren en sponsoren zijn inmiddels allen aangeschreven en op de hoogte gesteld.

woensdag 25 maart

Deel dit bericht