VoorstWandelt in Voorstonden

Voorst- Al 5 jaar wordt wekelijks op de donderdagavond door een wisselende groep gewandeld. De routes rondom dorp Voorst zijn prachtig en onuitputtelijk want zelfs na 5 jaar ontdekken ze nog nieuwe paadjes! Om het wandel-enthousiasme te delen met anderen is er dit jaar een nieuw fenomeen: Elke 1e donderdagavond van de maand wandelen ze ‘elders’. Na prachtige locatiewandelingen rondom Wilp, de Empese Tondens Heide en in Klarenbeek is op donderdagavond 1 augustus Voorstonden aan de beurt. Wat kun je verwachten? Een mooie tocht van circa 2 uur onder meer door het prachtige parkbos bij Huize Voorstonden en dat in leuk gezelschap.

Voorstenaren + alle wandelliefhebbers uit de hele omgeving: Lopen jullie mee? Ben je op vakantie in de omgeving: Ook dan van harte welkom!

Wanneer: 1 augustus.

Hoe? Heel gemakkelijk: Vertrek (per auto) om 19.00 uur vanaf de Wiekslag, Tijmstraat in Voorst. Je kunt er ook voor kiezen rechtstreeks te gaan:

Vertrek is om 19.15 uur vanaf de parkeerplaats bij Huize Voorstonden, Voorsterweg 144, Brummen. Opgeven hoeft niet, wie mee wil lopen is welkom!

Actuele informatie zal te vinden zijn op onze Facebook-pagina @Voorstwandelt. Voor vragen kan gemaild worden naar voorstwandelt@hotmail.com

woensdag 31 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws