Wandel 2 daagse vanaf Strandhuys de Enk Bussloo

Bussloo- Start Finish Evenementen zou op 23 en 24 mei de wandel 2 daagse Twello organiseren. Door de Corona regels is dat niet mogelijk. Maar ze hebben in samenspraak met de Gemeente Voorst een prachtig alternatief bedacht.

Door de wandel 2 daagse te verspreiden over de maand mei en juni en door maar liefst 8 verschillende routes aan te bieden, is dit evenement geheel corona proof.

Je kunt kiezen uit 7, 14, 20 en 30 km routes , waarvan er van ieder 2 zijn gemaakt. De routes gaan door de prachtige gebieden van Voorst, Appen, Bussloo, Twello, Wilp en starten en finishen bij Strandhuys de Enk op Bussloo.

Door middel van een routeboekje en bepijlde routes (vanaf as zaterdag zijn ze bepijld) kun je deze prachtige wandelingen doen. Wanneer je in de periode tot 1 juli 2 wandelingen volbracht hebt, ontvang je een medaille en een prachtige herinnering.

Bovendien ontvang je 2 consumptiebonnen voor Koffie, Thee of water.

Wil je meer routes lopen tijdens deze wandelperiode, dan kan dat ook en hoef je daar niets extra’s voor te betalen.

Inschrijven kan via www.wandeldaagse.nl of ter plekke bij Strandhuys de Enk op Bussloo. Deze is iedere dag in deze periode geopend vanaf 9 uur. Wil je eerder starten, dan kun je ook de routes en de routeboekjes per email ontvangen.

HEMELVAARTDAG

Op donderdag 21 mei is strandhuys de Enk al vanaf 8 uur open voor de dauwtrappers en staat de koffie en appelgebak klaar!

woensdag 20 mei

Deel dit bericht