Wanneer dwang plotseling je leven overneemt

Twello- Aanstaande vrijdag, 17 december, wordt een belangrijke dag voor de in Twello woonachtige Claudia van Mourik. Op die dag verschijnt n.l. haar boek “ Soms moet je er vol tegenin gaan, wanneer dwang plotseling je leven overneemt”.

De 25 jarige Claudia heeft naast een druk leven als zorgmedewerker en een aantal vrije tijds bezigheden, een grote hobby: schrijfster. Zo zelfs dat ze dagelijks aan het schrijven slaat. Het te verschijnen boek gaat over dwanghandelingen en gedachten. Omdat Claudia zelf met deze zaken worstelt heeft ze een manier gevonden om dit van haar af te schrijven.

Claudia: “De hoofdpersoon in het boek heeft wel dezelfde dwanghandelingen als ik, maar verder is het anders. Het is niet zomaar een boek, het is een boek waar veel energie, verdriet, angst en blijdschap in zit.

Claudia hoopt met dit boek, een inspiratie te zijn voor mensen die hier mee te maken hebben, of hebben gehad op wat voor manier dan ook. Of je nu lotgenoot bent, het zelf hebt of een hulpverlener bent.

Het boek ‘Soms moet je er vol tegenin gaan, wanneer dwang plotseling je leven overneemt’ is vanaf vrijdag 17 december verkrijgbaar in de boekhandel en via www.boekscout.nl

ISBN 978-94-645-0207-7

woensdag 15 december 2021

Deel dit bericht