Wat is er allemaal te doen op cultuurgebied in onze gemeente?

Gemeente Voorst- Er is ontzettend veel aanbod van allerlei culturele activiteiten en verenigingen, maar waar vind je dat? En wat is er allemaal te doen?

In de gemeente Voorst is een breed aanbod, zoals zangkoren, muziekverenigingen, toneelgroepen, amateurkunst en kunstprofessionals. Of die leuke carnavalsvereniging, een festival, concert of een ander gezellig cultureel evenement in je dorp. Via Cultuur op de Kaart zetten we alles en iedereen letterlijk op de kaart!

Maak jouw keuze!

Om deze culturele aanbieders onder de aandacht van inwoners te brengen, hebben we een aantal promotievideo’s opgenomen van diverse initiatieven. Bijvoorbeeld van het kleurrijke zangkoor De Dissonanten uit Voorst. Maar ook Museum Zozijn, die iedere vrijdagochtend in Wilp haar deuren heeft openstaan voor de geïnteresseerde bezoeker. Ook toneelgroep Klaver 5, muziekvereniging Excelsior, Kunstkring Voorst en andere creatievelingen presenteren zich.

Meer weten over het culturele aanbod?

Ontdek dat er voor ieder wat wils is in onze gemeente. Ga naar de website www.mensenwelzijn.nl/cultuur en laat je verrassen!

woensdag 22 november 2023

Deel dit bericht