Wisseling van de wacht bij SV Twello

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SV Twello heeft algemeen voorzitter Fred Meeuwsse het stokje symbolisch overgedragen aan zijn opvolger Hans Bieze. Na tien jaar leiding te hebben gegeven aan omnivereniging SV Twello vond Meeuwse het nodig een stapje terug te doen, in elk geval op bestuurlijk niveau. Maar helemaal uit beeld zal Fred bij de club, waarvan hij al meer dan vijftig jaar lid is, niet verdwijnen. Er is genoeg te doen en daar zal Fred ongetwijfeld zijn steentje aan blijven bijdragen. Fred werd in de digitale vergadering geprezen voor zijn verbindende rol binnen de club, waarvan alle afdelingen profiteerden.

Zijn bemoeienissen bij het binnenhalen van Go Ahead Eagles op het complex, de verbetering van de veiligheid naar de Zuiderlaan en als medeorganisator van de Samenloop voor Hoop op het SV Twello-complex zijn enkele voorbeelden van de betekenis van Fred Meeuwsse voor zijn vereniging. Als extra waardering werd Fred daarvoor door de ledenvergadering met algemene instemming tot lid van verdienste benoemd. Vicevoorzitter Derk Jan Nokkert mocht hem het bijbehorende speldje aanbieden, vergezeld van een cadeau.

Hans Bieze stelde zich daarna aan de leden voor met de belofte zo snel als onder de gegeven omstandigheden mogelijk is, kennis te gaan maken met de afdelingsbesturen. Nu hij wat meer vrije tijd gaat krijgen, vindt hij het een uitdaging leiding te gaan geven aan een mooie club als SV Twello. Wat hem betreft is het coronatijdperk zo snel mogelijk voorbij. Met deze wens werd een bijzondere ledenvergadering in een bijzondere setting afgesloten.

woensdag 14 april 2021

Deel dit bericht
Discussieer mee met de hashtag #Twello