Xtreme Trail op Bussloo

Bussloo- Vorig jaar deden bijna 500 deelnemers mee met de succesvolle eerste editie van een trail run op Bussloo. Dat vraagt om herhaling, dus op zaterdag 5 en zondag 6 september kun je weer deelnamen!

We hebben wederom een prachtig parcours van 6 km uitgezet, waarbij je water, zand, heuvels, gras, modder moet trotseren en waar je naast hardlopen ook niet bang moet zijn om door het water te waden, moet kruipen en je soms moet vasthouden om niet te vallen…

Je kunt kiezen of je 1, 2 of 3 rondes loopt. Dus je hoeft niet super getraind te zijn, iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo. En de tijd is niet belangrijk. Het gaat om jouw prestatie! De start en finish van de Xtreme Trail is bij Strandhuys De Enk op Bussloo

Omdat het eerste evenement is na 1 september wat weer mag worden georganiseerd, hebben we besloten om dit jaar maximaal 500 deelnemers toe te laten, verdeeld over 2 dagen, namelijk op 5 en 6 september. Deze zullen op verschillende tijden starten.

Op de 6 km kunnen 200 deelnemers starten.

Op de 12 km kunnen 150 deelnemers starten.

Op de 18 km kunnen 105 deelnemers starten.

Op de team-estafette kunnen 15 teams meedoen (45 personen).

Kosten om deel te nemen zijn: 6 kilometer €20, 12 kilometer € 22,50 en 18 kilometer € 25. Hiervoor krijg je ook een supergaaf sportshirt van de Xtreme Trail!

Durf jij de strijd aan te gaan? Schrijf je snel in via www.rondjethermenbussloo.nl want vol is echt vol!

woensdag 12 augustus

Deel dit bericht