Zonnebloem Afdeling Wilp-Voorst vierde 75-jarig bestaan van De Zonnebloem

Wilp- In 2024 bestaat de Zonnebloem 75 jaar, dit is vaak te horen op de radio. De afdeling Wilp-Voorst vierde dit op 25 mei in het Dorpshuis de Pompe in Wilp

Afgelopen zaterdagmiddag was het een drukte rondom het dorpshuis De Pompe. Er werd van alles naar binnen gesjouwd, tafels, kasten en zelfs een bankstel. Dit was allemaal voor een optreden van PLOT uit Bathmen. Deze groep bestaande uit 10 vrouwen en 2 heren waren door de afdeling Wilp-Voorst uitgenodigd om op te treden tijdens de viering van het jubileum.

Rond 14.00 uur kwamen de eerste gasten binnen gedruppeld, zij werden verblijd met een kopje koffie of thee met een overheerlijk gebakje. Hierna kregen ze een optreden met leuke sketches over diverse soorten relaties. Ze werden ook geconfronteerd met het fenomeen vooroordelen. Het waren leuke grappige stukjes die erg goed gespeeld werden.

Tijdens de pauze waarbij het toneel omgetoverd werd, werden de gasten voorzien van een drankje en een hapje. Dit werd zeer gewaardeerd door de gasten.

Na de pauze werd er een mooi stuk gespeeld over moeder die vele dochters had, die allemaal wel iets moesten van mama. Hierin kwamen mooie liedjes en vrolijke verhalen ten tonele. Het stuk werd afgesloten met een mooi gedicht en een vrolijk nummer.

De gasten konden nog even gezellig napraten en de middag werd afgesloten met een kopje koffie of thee en een warm saucijzenbroodje.

De Zonnebleom afdeling Wilp-Voorst kan terug kijken op een geslaagde en gezellige middag!!

woensdag 29 mei 2024

Deel dit bericht