Zonnebloem regio Zuidwest-Overijssel

Regio- Zonnebloem regio Deventer heeft een nieuwe naam. Hiervoor is gekozen omdat deze naam geen recht doet aan het gebied dat wordt vertegenwoordigd en het nog weleens tot misverstanden heeft geleid. Vanaf 1 januari 2022 is de naam omgezet in: “Zonnebloem regio Zuidwest-Overijssel”.

De 11 plaatselijke/wijk afdelingen hebben unaniem gekozen voor Zonnebloem regio Zuidwest-Overijssel. Deze naam past beter bij het gebied dat ze met elkaar bestrijken. Zonnebloem regio Zuidwest-Overijssel heeft 11 afdelingen met elk een eigen bestuur en vrijwilligers. Het zijn 8 afdelingen buiten Deventer en 3 in de stad Deventer. Het regiobestuur ondersteunt deze 11 afdelingen bij het uitvoeren van het werk aan mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Dit kan zijn een huisbezoek van een vrijwilligster, er met z’n tweetjes er op uit of de organisatie van gezellige middagen of dagtochten waarbij men andere mensen ontmoet.

Wilt u deelnemen aan deze activiteiten van de Zonnebloem of wilt u vrijwilligster worden dan bent u van harte welkom. U kunt contact opnemen met ons per mail zb.regiozuidwest.overijssel@gmail.com of telefonisch op 06-58766445. Wij zorgen dat uw vraag of melding terechtkomt bij de juiste afdeling.

woensdag 12 januari 2022

Deel dit bericht