Zozijn Truckersdag

Wilp- Op zaterdag 28 september wordt de jaarlijkse Truckersdag van Zozijn gehouden. Met een stoet van ruim honderd trucks, vrachtwagens, een touringcar en busjes voor het vervoer van rolstoelen, rijden de cliënten van Zozijn, Regio Oost Veluwe een tocht van ongeveer dertig kilometer door de gemeente Voorst.

Het geheel wordt weer begeleid door de politie en motorrijders van de Megafoon uit Twello. Om 14.00 uur is het vertrek vanaf Zozijn, landgoed De Lathmer.
De route gaat dit jaar via Wilp, Bussloo, Klarenbeek, Wilp-Achterhoek, Twello en ziet er als volgt uit: Via de Rijksstraatweg Wilp, Molenallee, Enkweg, Kneuterstraat, Breuninkhofweg, Bussloselaan, Deventerweg, Rijksstraatweg, Enkweg, Hooistraat, Klarenbeekseweg, Oudhuizerstraat, Polveenseweg, Hessenallee, Klarenbeekseweg, Hoofdweg, Broekstraat, Zutphensestraat, Sluinerweg, Ardeweg, Zwarte Kolkstraat, Tienmorgen, Zonnebergstraat, Leigraaf, Jupiter, Beethovenlaan, Maarten Tromplaan, HW Iordensweg en door Posterenk weer terug naar Zozijn. De verwachting is tussen 15.30 en 16.00 uur terug te zijn.
De cliënten die mee mogen vinden het fantastisch wanneer er veel mensen langs de route staan, want zwaaien dat doen ze graag.

woensdag 18 september

Deel dit bericht