Zuivelhoeve in de prijzen

TWELLO-

Het team van Zuivelhoeve Twello heeft de 2e plaats weten te bereiken in de onlangs gehouden winkelwedstrijd. Eigenaar Raymond Rolefes is apetrots op zijn winkel en zijn team. ‘Dat we deze mooie plek hebben weten te behalen, is een bevestiging dat we goed bezig zijn.’

De Zuivelhoeve winkels werden het afgelopen jaar onder andere bezocht door mysteryshoppers en de Zuivelhoeve vakjury. Tijdens deze bezoeken toetsten zij op klantvriendelijkheid, het totale winkelbeeld,gastvrijheid, ondernemerschap en op netheid en hygiëne. Hieruit is een top drie gekomen.

Naast de eervolle titel heeft Zuivelhoeve Twello nog een prijs in de wacht gesleept. Een jaar lang mag de eigen jong belegen kaas het predikaat “2e beste Zuivelhoeve 2019” dragen en daar zijn ze als Zuivelhoeve Twello heel trots op. ‘Ook hebben we als team een cheque gewonnen voor een leuk teamuitje. We gaan dan ook zeker wat leuks doen met elkaar, want iedereen heeft meegeholpen aan deze mooie prestatie!’ In de laatste plaats wil het hele team van Zuivelhoeve Twello haar klanten bedanken. ‘Als team werken wij er iedere dag hard voor, maar zonder al onze klanten geen succes’, aldus Raymond Rolefes.

woensdag 20 november

Deel dit bericht