Geef een lidmaatschap cadeau

Twello- Soms is het lastig om een origineel cadeau te vinden voor je (klein-) kind. Ze hebben al zoveel speelgoed of weten zelf eigenlijk niet zo goed meer wat ze moeten vragen voor hun verjaardag.

Oma van Ommeren bedacht het meest originele cadeau: Een lidmaatschap bij VHC Twello. Ze stuurde een mail naar VHC Twello of haar kleindochter Anna een keer mee kan trainen bij de hockey. Oma had namelijk begrepen dat haar kleindochter hockey wel een leuke sport leek. Hoe leuk en origineel om dit als cadeau te geven!? VHC Twello wilde daar uiteraard graag aan meewerken.

Maar hoe pak je een lidmaatschap nou in een cadeaupapiertje? Bij VHC Twello krijgt ieder kind welke voor het eerst komt mee doen bij een training een welkomstasje.

VHC Twello vond dit zo leuk bedacht van oma, dat ze voor Anna een klein cadeautje extra mee hebben gegeven in het welkomstasje. Zo kan een lidmaatschap een heel leuk cadeau zijn om te geven. Heb jij nou ook zo’n sportieve (klein-)zoon/dochter? En zit jij thuis ook te dubben wat voor cadeau je gaat geven voor zijn of haar verjaardag? Geef dan een lidmaatschap cadeau! Stuur een mail naar werving@vhctwello.nl en wij ontvangen de jarige graag bij ons op de club, met een mooie ingepakt ‘ lidmaatschap-cadeau’.

woensdag 16 september

Deel dit bericht