Kansloze nederlaag CCW’16 bij koploper

Wilp- Op bezoek bij medekoploper vv Diepenveen werd heel erg duidelijk het verschil op de ranglijst, en moest het volkomen kansloze nederlaag van maar liefs 5-1 incasseren. In het begin kon CCW nog redelijk meekomen met de thuisclub, bij vlagen werd er aardig gespeeld, maar overduidelijk was ook dat Diepenveen met name veel volwassener was in duels en voetballend veel meer in hun mars had.

Halverwege de eerste helft kwam het dan ook op achterstand, bij een hoge voorzet dacht iedereen die van CCW was dat de scheidsrechter wel zou/moest fluiten voor aanvallen van de keeper besliste de overigens uitstekend leidende scheidsrechter Loois uit Ruurlo anders het was Jim Willemsen die de 1-0 kon binnenkoppen. Tien minuten voor de rust was het weer Diepenveen die kon scoren, weer met een kopbal toen Justin Boswinkel geen strobreed in de weg werd gelegd om vanuit een hoekschop de 2-0 binnen te knikken. CCW kwam er in deze fase eigenlijk niet meer aan te pas en moest nog voor de rust ook nog de 3-0 slikken, nu was het Tycho Rouwenhorst die vanuit een voorzet weer koppend kon afwerken. Helaas al met een 3-0 achterstand de rust in, en zo achter de feiten aan lopend beloofde weinig goeds voor de 2e helft. Na de rust eigenlijk hetzelfde liedje als de eerste helft, CCWE wat aardig meevoetbalde, maar eigenlijk ook niet in staat was om het de thuisploeg maar enig sinds moeilijk te maken. Toch kwam de ploeg zo’n kwartier voor het einde op 3-1, na een aanval over rechts was het Bart Keurhorst die een gave voorzet van Ruben de Haan keurig binnenkopte. Helaas werd de droom om nog verder terug te kunnen komen alweer snel te niet gedaan toen Jim Willemsen met een goede individuele actie van dicht bij onberispelijk de 4-1 binnen schoot. In de laatste minuut werd het erger, en was het Efe Yucel die met een keurige stiftbal doelman Jochem van Ruth kansloos liet. Uiteindelijk een dikke nederlaag voor CCW, en door deze nederlaag is de ploeg tot net boven de rode streep gezakt, en dit geeft wel aan dat er veel werk aan de winkel is voor de ploeg. Volgende week zondag vrij en dan zondag 18 februari de inhaal wedstrijd bij Albatross.