OEF

TWELLO- .De feestdagen zitten er weer op en iedereen komt of zit weer in zijn eigen ritme. Was het kerstdiner een lange zit? En voelde het goed om af en toe even op te kunnen staan?

Ons lichaam is gebaat bij beweging, hiermee vertel ik niets nieuws. Ik bedoel niet het bewegen in de sportschool, maar door middel van Ismakogie. Daar zit een wereld van verschil in net als bij zitten, je hebt namelijk zitten en zitten. Want zit u of hangt u op de bank of stoel. Ik zie om mij heen veel mensen die met een bolle rug zitten. Daarnaast zie ik ook mensen ergens staan en lopen waarbij ik denk: ‘’Jammer, het kan er zoveel mooier uitzien en is daarbij ook nog gunstiger voor het lichaam’’.

Met ISMAKOGIE, de beweegmethode, wordt men bewust van zijn eigen lichaamshouding. Met Ismakogie wordt de stabiliteit en balans van het lichaam verbeterd, omdat de dieper liggende spieren worden ingezet door middel van zachte en meestal kleine bewegingen. Gewrichten blijven hierdoor soepeler en uw hele lichaamshouding wordt mooier. Een voordeel van Ismakogie is dat het echt overal toegepast kan worden. Het is voor iedereen toegankelijk, omdat de bewegingen aangepast worden naar lichaamseigen kunnen. Door een betere lichaamshouding is bijv. bureauwerk of een dag staan minder vermoeiend.

Benieuwd? Deze maand zijn er twee workshops in Twello, op maandagochtend 20 januari van 09.00-10.30 uur of op donderdagavond 23 januari van 19.00-20.30 uur. De kosten zijn 25,00 euro per workshop. Voor informatie of aanmeldingen kunt u bellen of mailen naar; Tel.nr.: 0571-276897, Mail: ismakogie.twello@gmail.com

woensdag 8 januari

Deel dit bericht